Είστε εδώ: Home Ποιοί Είμαστε

mobileservice.gr

Καλάθι Αγορών

Το Καλάθι σας είναι άδειο.

Ποιοί Είμαστε

E-mail Εκτύπωση PDF

Μετά από πολυετή εκπαίδευση από εξειδικευμένους ανθρώπους του χώρου, με κύριο αντικείμενο το γενικό service των κινητών τηλεφώνων μερικών εκ των μεγαλυτέρων εταιριών όπως είναι οι SONY ERICSSON, PANASONIC, NOKIA, SIEMENS, SAMSUNG σε επίπεδο 4, με μεγάλη πείρα και αγάπη πάνω στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε τη δική μας Εταιρεία έτσι ώστε να παρέχουμε τη μέγιστη δυνατή και άμεση εξυπηρέτηση στους πελάτες μας.
Έτσι, τον Οκτώβριο του 2004 άνοιξε το κατάστημα κινητής τηλεφωνίας το οποίο εδρεύει επί της οδού Σμύρνης 44 και Καραϊσκάκη στην Νίκαια., πλήρως εξοπλισμένο και με μεγάλη γκάμα αξεσουάρ.
Στο κατάστημα διαθέτουμε τα καλύτερα μηχανήματα τελευταίας γενιάς, για την αρτιότερη επισκευή και αναβάθμιση του κινητού σας, γι' αυτό μπορούμε και δίνουμε χρυσή εγγύηση επισκευής.

Η εταιρία μας από το 2008 πήρε την εξουσιοδότηση από την εταιρία Samsung και λειτουργεί ως επίσημο επισκευαστικό κέντρο για να σας καλύψει κάθε σας ανάγκη και πρόβλημα στο κινητό σας τηλέφωνο.

Παράλληλα, η επιχείρηση μας συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες και καταστήματα, τόσο στο χώρο της κινητής και σταθερής τηλεφωνίας όσο και σε αυτό των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.
Έτσι μπορούμε και ικανοποιούμε κάθε σας ανάγκη και απαίτηση, προσφέροντας σας την δυνατότητα να επιλέξετε σωστά ανάμεσα σε υπηρεσίες των δικτύων VODAFONE και WIND.

Η εταιρεία μας, με στόχο την συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, εξελίσσεται συνεχώς με βάση τη μεγάλη αγάπη και το ζήλο για την δουλειά μας.

Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο της κινητής έδειξε πώς ήταν αναγκαίο να δημιουργηθεί ένα νέο τμήμα υποστήριξη πελατών χονδρικής στης επισκευές κινητών τηλεφώνων

Τελευταία Ενημέρωση ( Πέμπτη, 24 Δεκέμβριος 2015 11:29 )  

Περιοχή Μελών


Κινητά Τηλέφωνα:
Τα αξεσουάρ που περιλαμβανονται με το κινητο τηλέφωνο περίοδος εγγύησης 12 μήνες.

Μπαταρία -  περίοδος εγγύησης 6 μήνες.

Παράδοση με ευθύνη του  πελάτη 24 Μήνες.

 

Bluetooth Ακουστικά:

Αντικατάσταση από σημείο αγοράς